Massage, reiki, healing

Kom ihåg ditt ePassi-bidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag innan årets slut

När året lider mot sitt slut, vill vi påminna dig om att inte missa chansen att använda ditt friskvårdsbidrag. Det är en fantastisk förmån som kan gå förlorad om den inte nyttjas innan årsskiftet.

Att utnyttja ditt friskvårdsbidrag är inte bara en möjlighet att delta i hälsosamma aktiviteter utan extra kostnad; det är också en investering i din långsiktiga välbefinnande. ePassi erbjuder flexibilitet att välja aktiviteter som bäst matchar dina personliga hälsomål, vare sig det är gymträning, yoga eller välgörande behandlingar.

Varför inte boka en svensk klassisk massage? Den är känt för att främja djup avslappning, förbättra sömnkvaliteten, lindra huvudvärk och hjälpa till med symtom på kroniska sjukdomar. Men det slutar inte där. Om du är nyfiken på energibaserade behandlingsformer, kan Reiki vara ett perfekt komplement eller alternativ. Reiki är en subtil men kraftfull teknik som syftar till att harmonisera kropp och själ. Genom mjuk beröring strävar Reiki-behandlingen efter att frigöra energiblockeringar och främja en känsla av inre fred och helhet.

Att boka en session hos Glädje & Harmoni är enkel. Besök min webbplats, utforska de tjänster jag erbjuder och använd ditt friskvårdsbidrag för att göra en investering i dig själv. Missa inte denna möjlighet att förbättra din hälsa och välbefinnande. Använd ditt bidrag idag och gå in i det nya året med ny energi och harmoni!

Boka din tid hos mig via BokaDirekt, om du inte har något annat du hellre vill spendera dina friskvårdspengar på. Men, kom ihåg att använda dem! 🙂

Kom ihåg ditt ePassi-bidrag.