Massage, reiki, healing
Anders - massage i Grästorp

Hej, och varmt välkommen till min värld av holistisk hälsa och reiki på Glädje & Harmoni!

När jag var yngre stötte jag på en hel del människor som inte mådde så bra. Det blev ofta så att jag pratade med dem och fick dem att må lite bättre. Då fick jag för mig att jag skulle bli psykolog. Det blev jag inte. Min resa ledde mig till att utbilda mig som beteendevetare, med en dröm om att förstå och hjälpa människor på ett djupare plan.

Sedan blev det så att jag började må lite sämre och blev utbränd efter att ha jobbat ett väldigt hektiskt jobb inom kommunal förvaltning. År 2018 öppnade sig en ny dörr när jag upptäckte Reiki och andra alternativa behandlingsmetoder, vilket tände ett ljus i en tidigare mörkare tillvaro. De positiva effekterna av behandlingarna inspirerade mig till att fördjupa mig i Reikins helande energier, och jag började utbilda mig först inom reiki. Sedan kom jag in på andra spår och fortsatte att gå utbildningar som lockade mig och som utrustade mig med verktyg för att hjälpa andra.

2022 blev ett vändpunkt när jag kom i kontakt med Helhetscentrum, där jag fördjupade min förståelse för helandets kraft och hur energi fungerar i helande processen. Via Helhetscentrum har jag fått en djupare förståelse för hur energi fungerar i helande och även fått fler viktiga verktyg för att kunna hjälpa människor bättre.

Nu ser jag fram emot möjligheten att dela mina helande energi med dig via antingen helhetshealing eller reiki, och tillsammans utforska vägen till glädje och harmoni.

Välkommen till mig på Glädje & Harmoni.